Over ons

Onze strategie:  

Als onafhankelijk grafisch bedrijf de capaciteit en kwaliteit van een grote drukkerij combineren met de flexibiliteit, service en betrokkenheid van een kleine structuur. Samen met de nodige dosis passie, humor en vertrouwen! Op deze wijze zorgt Cartim Print voor een rendabele en kostenefficiënte drukkerij. 

Onze missie:  

Cartim Print laat grafische professionele klanten toe, vellenoffset drukwerk in vertrouwen én op een rendabelere manier te produceren of door te verkopen.

Onze waarden:

Integer en betrouwbaar - No show for us! Wel rechttoe rechtaan, een woord is een woord. 

Consequent en snel - Of het nu gaat om een offerte, levertermijn, productie,…bij Cartim Print gaat het bijzonder snel. Bovendien neemt Cartim Print steeds zijn verantwoordelijkheid. Dat maakt Cartim Print al meer dan 28 jaar lang een GEDREVEN bedrijf.

Sociaal met respect voor klant en medewerkers - Samenwerken met bondgenoten die dezelfde liefde voor het vak hebben. Dat schept een band!

Onze webshop

Webshop EXCLUSIEF VOOR DE GRAFISCHE DOORVERKOPER  Of het nu gaat om geniete brochures of garenloze brochures, alsook folders, affiches of flyers; via onze bestelwebsite kan u het ruimste en scherpste aanbod vinden. Registreer en ontdek ons uitgebreid gamma aan héél concurrentiële tarieven

Webshop